La nostra Filosofia, els nostres valors

Qualitat

A Fusteria Gama treballem amb un ampli ventall de productes de qualitat i ens adaptem a les necessitats dels nostres clients garantint el resultat dels nostres serveis a llarg termini.

Disseny

A Fusteria Gama optem pel bon gust i la innovació. Per això podem oferir-vos diverses línies de disseny, des de tendències de línies clàssiques fins a l’últim crit, combinant sempre estètica, qualitat i utilitat.

Originalitat

L’objectiu de Fusteria Gama és emmotllar-se a les necessitats variades dels nostres clients. Així, doncs, de l’encreuament dels vostres requeriments i del gust personal, en sorgirà un projecte únic i original.

Rigor

A Fusteria Gama fem del rigor la nostra carta de presentació i l’apliquem a tots els vessants de cada projecte: oferim un pressupost ajustat (tancat), complim dels terminis acordats i posem a la vostra disposició un servei postvenda de qualitat.

Senzillesa

A Fusteria Gama ens comprometem a realitzar els vostres projectes de la manera més senzilla i agradable possible. Us assessorem en allò que requeriu i posem a la vostra disposició els recursos per facilitar-vos les obres.

Satisfacció

A Fusteria Gama ens dediquem a oferir aquest servei per que és l’ofici que ens agrada i em escollit. Així doncs, la nostra satisfacció no serà plena si no va lligada amb la del client. La feina ben feta no és una màxima de l’empresa, és una manera de fer.